REFERENCE KATEŘINA VLAČIHOVÁ: Díky barsům, Péti vlídnosti, laskavému a zároveň přímému přístupu, si uvědomuji svojí vlastní hodnotu.

REFERENCE KATEŘINA VLAČIHOVÁ: Díky barsům, Péti vlídnosti, laskavému a zároveň přímému přístupu, si uvědomuji svojí vlastní hodnotu.

REFERENCE KATEŘINA VLAČIHOVÁ

 

Můj rok s Barsy

“Je to už rok, co jsem objevila Access Bars a Studio La Petien Péti Nemečkové v Hradci Králové. Nemůžu si to vynachválit. Hledala jsem naprosto jinou formu koučinku a místo toho jsem objevila Barsy, i když jsem zprvu vůbec netušila, co to obnáší. V té době jsem měla v hlavě naprostý zmatek a chaos, takže jsem na první sezení k Pétě přišla se spoustou nedefinovatelných problému, prostě jsem měla problém snad úplně ve všem. A tak jsme se na nic konkrétního nezaměřovali a nechali to volně plynout.

A po tomto prvním sezení se stalo něco natolik úžasného, že jsem si Barsy ihned zamilovala.

Po dlouhých sedmi letech trápení mi zmizela bolest břicha, která se vždy při stresových situacích zvyšovala, jako kdyby se tam ten stres kupil. A najednou to bylo pryč, po jedné hodině odležené na lehátku.

A to byl teprve začátek všech změn a zázraků, které se za ten rok udály. A věřím, že bez corona omezení by se toho za jeden jediný rok dalo stihnout mnohonásobně více.

Největším tématem pro mě ale jsou partnerské vztahy, ve kterých mám po předešlých zkušenostech spousty obav, strachů a úhlů pohledů, které mě brání navázat nový vztah. A je úžasné, jak po dalším a dalším sezení s Péťou se to uvolňuje a mohu na sobě sledovat všechny ty změny postoje, odbourávání nejistot a pokroky. Otevírá mě to nové možnosti.

Vypisovat vše, bylo by to na hotový román.

Celkově se s Barsy cítím lépe. Rozhodně se mi zvýšilo sebevědomí, dokážu randit, neuzavírám se před ostatními, v rodině jsem si vylepšila vztahy, stres a špatné dny, kdy se nedaří, zvládám mnohem lépe než před tím. Nejvíce mě těší, že tu změnu na sobě pozoruji já sama, a navíc mám zpětnou vazbu od lidi v mém okolí. Celá jen zářím a to je úžasné. Díky barsům, Péti vlídnosti, laskavému a zároveň přímému přístupu, si uvědomuji svojí vlastní hodnotu.

Děkuji a všem doporučuji.” Kateřina Vlačihová

 

Chcete taky? Objednejte se na sezení nabo na kurz Access Bars 🙂