Ty jsi ta moc!

Ty jsi ta moc!

TY JSI TVŮRCE VLASTNÍ REALITY!!!

K tomuto tvrzení vede proces osobního rozvoje👇👇👇

Od pocitů, že nemáš na výběr, nemáš možnosti 👉 jsi tím, co určuje realita okolo tebe 👉 ROLE OBĚTI 👉 ZNOVUNALEZENÍ SEBE SAMA 👉 POZNÁNÍ SEBE SAMA 👉 UZNÁNÍ SEBE SAMA 👉 VĚDOMÍ SEBE SAMA 👉 TVOŘENÍ VLASTNÍ REALITY 👉 ROLE TVŮRCE

👉Více v článku Jak nalézt životní rovnováhu a sami sebe.

Je to vědomé uvědomění, že ty ovlivňuješ, co se ti v životě děje. Že když se ti něco podaří, není to náhoda. Je to soubor tvých voleb, myšlenek a přesvědčení, že se ti to podaří. Stejně tak, když neuspěješ, vedly k tomu prvotně tvé myšlenky nedůvěry, že se ti to podaří nebo někde v hloubi duše přání, aby se to nepodařilo.

Ať už se nacházíš v jakékoliv situaci, jsi tam, kde jsi, díky tvému nastavení. Díky tomu, jak smýšlíš, jaké úhly pohledu máš. Nic není dobře ani špatně. A pokud jsi s tím v pohodě, super. Pokud ne? 👇👇👇

Teď je ten čas to změnit! A já ti v tom ráda pomohu😊

🎯Přihlas se ke mně na sezení. Společně nastavíme tvé cíle a cestu k nim. Vytvoříme ti individuální program.

🎯Nebo se přihlas na kurz Access Bars. Za jeden den se naučíš metodu, díky které pomůžeš sobě i ostatním k relaxaci, uvolnění, k životní lehkosti. Dozvíš se, jak jinak přemýšlet a nahlížet na život. Jak si tvořit svět v lehkosti, jako soubor voleb a možností.

🎯Další možností je Kurz malování mandaly. Nejen, že se naučíš, jak si vytvořit svoji vlastní na svoje konkrétní přání. Především se dozvíš, jak si přát to, co tě dělá opravdu šťastným.

Kdykoliv pochybuješ, nebo jsi v úzkých, vzpomeň si, TY JSI TA MOC!!! A máš dvě možnosti. Buď uvěřit, že tě ovládá někdo nebo nečo jiného a nebo TY!!!

Kdo má moc nad tvým životem? Jsi to ty nebo někdo jiný?

Petra